Θεμελιώδη ανάλυση σε UTrader

Θεμελιώδη ανάλυση σε UTrader

UTrader είναι μια πλατφόρμα χρηματοοικονομικών συναλλαγών του Ισραήλ που είναι εισηγμένες στο χρηματιστήριο AIM του Χρηματιστηρίου του Λονδίνου σε μια πρώιμη Ιούλιο του 2013. Χάρη στην επιθετική τακτική μάρκετινγκ τους, κατάφερε να προσελκύσει ένα ευρύ φάσμα πάνω από 150.000 επενδυτές να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία των συναλλαγών τους. Η τιμή της μετοχής αυξήθηκε από £ 1,20 (Αρχική Δημόσια Προσφορά) σε ένα επιβλητικό πάνω από £ 7,00 που είναι σχεδόν πάνω από 600% κέρδος και πληρώνει σήμερα υγιή μερίσματα πληρωμών forex, συμπεριλαμβανομένου του ειδικού μερίσματος κατά τα τελευταία τρία χρόνια.

uTrader εμπορίου φρενίτιδα

Το 2015, η FCA (συμπεριφοράς Αρχή Χρηματοπιστωτικών) εγείρει μια ανησυχία με την UTrader για μη συμμόρφωση με την Ξεπλύματος Χρήματος (AML), επειδή δεν ID-ελέγχουν τους πελάτες τους σωστά. Η FCA ανάγκασε την UTrader να παγώσει πάνω από 50.000 λογαριασμούς των πελατών, έτσι ώστε να μην μπορεί να μεταφέρει ή να αποσύρει τη χρηματοδότηση από τους λογαριασμούς, αλλά είχαν τη δυνατότητα να το εμπόριο. δείτε το εδώ

Ήταν μια μάλλον χειρότερη υλικοτεχνική εφιάλτης για UTrader είχε να αντιμετωπίσει. Θα έπρεπε να χρησιμοποιήσει και να βρει περισσότερο προσωπικό για να ασχοληθεί με τον έλεγχο ταυτότητας σύμφωνα με τους κανονισμούς AML σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Χρειάστηκαν αρκετοί μήνες για να ελέγξει κάθε πελάτη πριν επιτρέποντάς τους να αποκτήσουν πρόσβαση στη χρηματοδότη τους.

Οι κακές ειδήσεις έστειλε ένα κύμα σοκ για τους επενδυτές σε κάθε γωνιά του κόσμου μας και πολύ γρήγορα αποτελούν αντικείμενο ντάμπινγκ το απόθεμα UTrader, στέλνοντας την τιμή της μετοχής στη μύτη-κατάδυση και να χτυπήσει το κάτω μέρος περίπου £ 2.48. Το απόθεμα UTrader ανεστάλη προσωρινά από διαπραγμάτευση σε χρηματιστήριο AIM αγορά και επαναλαμβάνεται μετά από τρεις ώρες αργότερα.

Η Playtech είναι ένα άλλο οικονομικό πλατφόρμα συναλλαγών Ισραήλ απαριθμεί σήμερα επί του δείκτη FTSE 250 του Λονδίνου Χρηματιστήριο του Χρηματιστηρίου, έκανε μια πολύ αναιδή προσφορά για να το αγοράσει για £ 4,00 ανά μετοχή, το οποίο φέρνει το ποσό των £ 460, όταν ήταν πραγματικά αξίζει περισσότερο από την αρχική προσφορά . Η Asset Management Odey που κατείχαν περίπου το 13% τοις εκατό της εταιρείας εκείνη την εποχή προσπαθούσε να χρησιμοποιήσει την επιρροή της για να μπλοκάρει τη συμφωνία και ζήτησε δημοσίως για μια καλύτερη προσφορά και άνοιξε την πόρτα για κάθε πιθανό αγοραστή, επειδή αισθάνθηκε ότι η προσφορά ήταν γελοία πάρα πολύ χαμηλή . Δυστυχώς, φαίνεται ότι κανείς δεν ήρθε προς τα εμπρός και να προσφέρει μια καλύτερη συμφωνία.

Προς έκπληξή μου, η διαχείριση UTrader αποδεκτή απεγνωσμένα την προσφορά, σε μια προσπάθεια να αποκαταστήσει την επιχείρηση UTrader όπου ήταν πριν. Ο νόμος ισραηλινές εταιρείες τους έδωσε ένα πλεονέκτημα και Odey Asset Management ήταν ανίκανος να μπλοκάρει τη συμφωνία. Κατάφερε να σφραγίσει τη συμφωνημένη εξαγορά μετά την απόκτηση άνω του 50% των μετόχων για να εγκρίνει τη συμφωνία.

Ευτυχώς, έφυγε από τη συμφωνία μετά την αποτυχία να πάρετε μια κάθαρση πριν προθεσμία του FCA στο τέλος του Δεκεμβρίου 2015, είμαι βέβαιος ότι η Odey Asset Management και άλλους επενδυτές αναπνέουν μια ανάσα ανακούφισης, όταν άκουσαν τα καλά νέα. Η UTrader επιβεβαίωσε ότι κατήγγειλε τη σύμβαση συγχώνευσης και υποσχέθηκε να πληρώσει την αρχική πληρωμή μερίσματος και ξεκίνησε το πρόγραμμα επαναγοράς ιδίων μετοχών.

Comments are closed.