τύπους λογαριασμών Anyoption

τύπους λογαριασμών Anyoption – logoDo νομίζετε ότι οι περισσότερες επιλογές δυαδικό λογαριασμό μεσίτη να χρησιμοποιούν περίπλοκα μοντέλα; Τότε είναι τέλεια για σένα. Οι τύποι λογαριασμό Anyoption είναι τόσο εύκολο να καταλάβει. NYSE Σε αυτό το άρθρο θα σας πω όλα όσα χρειάζεται να ξέρετε.

εμπορίου anyoption πόλη

Τι τύπους λογαριασμών Anyoption υπάρχουν;

Πολλές επιλογές δυαδικό μεσίτες χρησιμοποιούν συγχέοντας σκόπιμα λογαριασμό μοντέλα μερικές φορές μέχρι όσο 7 διαφορετικούς τύπους λογαριασμών. κάνει τα πράγματα ευκολότερα για σας. Anyoption χρησιμοποιεί μόνο δύο τύπους λογαριασμών Καταναλωτές, ένα πρότυπο και ένα VIP λογαριασμό.

Ο τυπικός λογαριασμός έρχεται με μια ελάχιστη κατάθεση $ 210η Αυτό είναι ιδανικό για αρχάριους που θέλουν να βελτιώσουν ως έμπορος. Είναι επίσης ιδανικό για τους μεσάζοντες που θέλουν να δοκιμάσουν την πλατφόρμα Anyoption και την τοποθεσία των γενικών λειτουργιών.

Είναι σημαντικό να αναγνωρίσουμε ότι το ελάχιστο ποσό κατάθεσης, ενώ το πρότυπο λογαριασμό ξεκινά με  μόνο 110 $ σε $ 210η Ως εκ τούτου, θα πρέπει να εξετάσει τουλάχιστον $ 210 κατάθεση στο λογαριασμό σας. Διαφορετικά, δεν θα πάρετε τα οφέλη ενός τύπου λογαριασμού. Σιγουρευτείτε ότι δεν θα χάσουμε αυτή την ευκαιρία – αυτό σημαίνει πολλά extras εμπορεύματα για κανένα κόστος.

Η VIP λογαριασμό αρχίζει με τις καταθέσεις των $ 5.500 και υψηλότερα. Τα πρόσθετα αποκλειστικά χαρακτηριστικά που έχουν καταλήξει σε αυτό το λογαριασμό θα πρέπει να συζητηθεί με έναν εκπρόσωπο Anyoption. πρόσθετες λειτουργίες σας εξαρτάται από τις ανάγκες σας και το ποσό των χρημάτων που έχετε καταθέσει. $ 10.500 σας παίρνει σε καλύτερη διαπραγματευτική θέση από 5.500 καταθέσεις Κατάθεση $.

Θέλουμε anyoption στους πελάτες της τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν τις διαπραγματευτικές τους δεξιότητες, αντί να αναγκάσει το σύστημα σε ένα ενσωματωμένο στο λογαριασμό. Με αυτό το μοντέλο, δεν θα λάβετε μπόνους που δεν χρειάζεστε, ενώ για εκείνους που σας λείπει περισσότερο ανάγκη. Μπορείτε να προσαρμόσετε το λογαριασμό σας ανάλογα με τις προτιμήσεις σας. Πρόκειται για μια μοναδική και πολύτιμη προσέγγιση προς διαπραγμάτευση.

Comments are closed.